Cum îți alegi cerceii în funcție de coafură?

Cerceii pot fi aleși în funcție de mai multe criterii, cum ar fi forma feței, stilul ținutei, tipul evenimentul, dar mai ales în funcție de coafura pe care o aveți în momentul respectiv. O coafură influențează foarte mult optica feței, schimbând trăsăturile, motiv pentru care este necesar să optați pentru […] mai mult »

5 accesorii memorabile din filme

Vrei o viață ca-n filme? Atunci ai putea purta giuvaiere inspirate de 5 accesorii memorabile din filme. Nu doar actorii sau regizorii sunt cheia unui film celebru. Uneori, bijuteriile care apar pe marile ecrane devin la fel de cunoscute, sau poate chiar mai faimoase decât ecranizarea în sine. Descoperă în […] mai mult »

Tiarele – un accesoriu regal

Ești în căutarea unui accesoriu care să te scoată din anonimat? Încearcă tiarele – un accesoriu regal. În animațiile Disney, aproape toate prințesele sunt ilustrate purtând tiare. Iar în realitatea de zi cu zi, reprezentantele Caselor Regale din întreaga lume apar adesea, la evenimente, purtând acest tip de bijuterii. Realizate […] mai mult »

Arta de a face cadouri

Există nenumărate motive de a dărui. În tot acest ritual ar trebui să se țină cont, însă, de un aspect important și anume: arta de a face cadouri. Facem cadouri de sărbători. Sau cadourile noastre reușesc să transforme o zi obișnuită a persoanei dragi într-o sărbătoare. Așa sau altfel, a […] mai mult »

Cum este părul afectat de tratamentele chimice permanente?

Atunci când aud de termenul „păr permanent”, majoritatea femeilor tind să considere că acest tratament este mult prea învechit sau că s-ar potrivi doar femeilor înaintate în vârstă. Contrar acestor opinii, părul permanent este în continuare un tratament situat în topul celor mai solicitate servicii de coafor. Ori de câte […] mai mult »