Stresul poate cauza căderea părului?

De cele mai multe ori dăm vina pe genetică atunci când începem să suferim de chelie sau observăm o cădere masivă a părului. Deși cea mai frecventă cauză a cheliei este alopecia androgenetică, o afecțiune care provine într-adevăr din rădăcinile și din tendințele noastre genetice, trebuie să conștientizăm că și […] mai mult »

Cum îți alegi cerceii în funcție de coafură?

Cerceii pot fi aleși în funcție de mai multe criterii, cum ar fi forma feței, stilul ținutei, tipul evenimentul, dar mai ales în funcție de coafura pe care o aveți în momentul respectiv. O coafură influențează foarte mult optica feței, schimbând trăsăturile, motiv pentru care este necesar să optați pentru […] mai mult »

5 accesorii memorabile din filme

Vrei o viață ca-n filme? Atunci ai putea purta giuvaiere inspirate de 5 accesorii memorabile din filme. Nu doar actorii sau regizorii sunt cheia unui film celebru. Uneori, bijuteriile care apar pe marile ecrane devin la fel de cunoscute, sau poate chiar mai faimoase decât ecranizarea în sine. Descoperă în […] mai mult »

Tiarele – un accesoriu regal

Ești în căutarea unui accesoriu care să te scoată din anonimat? Încearcă tiarele – un accesoriu regal. În animațiile Disney, aproape toate prințesele sunt ilustrate purtând tiare. Iar în realitatea de zi cu zi, reprezentantele Caselor Regale din întreaga lume apar adesea, la evenimente, purtând acest tip de bijuterii. Realizate […] mai mult »