5 accesorii memorabile din filme

Vrei o viață ca-n filme? Atunci ai putea purta giuvaiere inspirate de 5 accesorii memorabile din filme. Nu doar actorii sau regizorii sunt cheia unui film celebru. Uneori, bijuteriile care apar pe marile ecrane devin la fel de cunoscute, sau poate chiar mai faimoase decât ecranizarea în sine. Descoperă în continuare cele 5 accesorii memorabile din filme și simte-te ca un star de la Hollywood, purtând ceva similar.

5 accesorii memorabile din filme: Perlele purtate de Marilyn Monroe în Gentlemen Prefer Blondes

“Bărbații preferă blondele” este un film apărut în 1953, după o adaptare a musical-ului cu titlu omonim. Regizat de Howard Hawaks, printre eroiii principali ai ecranizării s-a numărat și frumoasa actriță Marilyn Monroe, pe numele său adevărat – Norma Jeane Mortensen.

Anume ea a purat unul dintre cele mai memorabile accesorii din filme – un colier strălucitor de perle, asortat cu o superbă rochie de seară roz.

5 accesorii memorabile din filme: Colierul de perle purtat de Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany’s”

Holly Golightly, personajul principal din “Breakfast at Tiffany’s”, interpretat de Audrey Hepburn, a atras atenția spectatorilor încă din primele clipe. În filmul lansat la începutul anilor ‘60, de către regizorul Blake Edwards, după romanul lui Truman Capote, Holly apare purtând la gât un superb colier de perle. Te poți inspira de ținuta ei rafinată, alegând bijuterii Iris Boutique. Modele precum Royal White sunt destul de apropiate de celebrul accesoriu din filmul american.

5 accesorii memorabile din filme: Inelul de logodnă cu diamant negru purtat de Sarah Jessica Parker în Sex in the City

Carrie, faimosul personaj interpretat de Sarah Jessica Parker în “Sex in the City”, s-a făcut remarcată nu doar prin garderoba sa generoasă, ci și prin intermediul accesoriilor pe care le-a purtat. Într-unul din episoadele popularului serial de televiziune, aceasta a primit un inel de logodnă cu diamant negru. Întrebându-și pretendentul ce l-a motivat în alegerea sa, el i-a răspuns: Pentru că ești deosebită. Poți să te simți și tu deosebită, optând pentru un inel cu un diamant neobișnuit, în nuanțe închise. Mai ales că diamantele negre sunt greu de găsit. Se presupune că au apărut în urma căderii meteoriților pe suprafața terestră și se numără printre cele mai apreciate pietre prețioase de lux.

5 accesorii memorabile din filme: Colierul cu rubine purtat de Julia Roberts în Pretty Woman

În anii ’90, comedia romantică “Pretty Woman”, regizată de Garry Marshal, a făcut furori. Inspirată de o poveste reală, aceasta a uimit atât prin subiect, cât și prin ținutele și accesoriile care apar în producția cinematografică. Așa se face că un colier cu rubine, purtat de Vivian Ward, personajul interpretat de actrița Julia Roberts, se numără în top 5 accesorii memorabile din filme.

5 accesorii memorabile din filme: Colierul în formă de inimă purtat de Kate Winslet în Titanic

Drama romantică, inspirată de povestea pachebotului cu același nume – “Titanic” – a fost lansată în 1997, sub regia lui James Cameron. Dincolo de povestea de dragoste dintre Rose și Jack, mulți spectatori au reținut superbul colier în formă de inimă, cunoscut și sub numele de “Heart of the Ocean” (inima oceanului). La finalul ecranizării, povestea spune că Rose l-ar fi aruncat în apele Atlanticului. Poți avea și tu propria inimă a oceanului, care să marcheze, însă, o poveste de dragoste fericită. Găsești un colier similar în oferta de bijuterii Iris Boutique, sub numele de Calypso Platinum&Blue. E triplu placat cu aur alb de 18K și are diamante albe și


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*