Cum îți alegi cerceii în funcție de coafură?

Cerceii pot fi aleși în funcție de mai multe criterii, cum ar fi forma feței, stilul ținutei, tipul evenimentul, dar mai ales în funcție de coafura pe care o aveți în momentul respectiv. O coafură influențează foarte mult optica feței, schimbând trăsăturile, motiv pentru care este necesar să optați pentru niște cercei potriviți. De asemenea, ar fi păcat să alegeți niște cercei superbi, care să nu poată fi observați din pricina unor bucle foarte voluminoase. În continuare veți afla care sunt cele mai potrivite forme de cercei în funcție de coafura purtată.

Cercei pentru părul lung desfăcut

Părul desfăcut, indiferent dacă este ondulat sau drept, poate reprezenta o distragere de la cercei. Prin urmare, nu este momentul să apelați la cerceii statement, elaborați sau cu un design deosebit pentru că cel mai probabil nu se pot putea observa și nu vor fi apreciați la adevărata lor valoare. Dacă alegeți să purtați părul desfăcut, atunci optați pentru cercei de tipul studs, mici și simpli, care pot fi de tipul perlelor sau diamantelor. Astfel, veți fi perfect accesorizată pentru coafura aleasă. De asemenea, cerceii vor putea fi observați în momentul în care vă dați părul după urechi, reprezentând o surpriză plăcută.

Cercei pentru părul creț

Indiferent dacă aveți părul scurt sau lung, părul creț este unul foarte voluminos care acaparează totul. Pentru a face posibilă întrevederea cerceilor, se recomandă optarea pentru cerceii rotunzi, de tipul hoops, cât mai supradimensionați, astfel încât să pătrundă prin perimetrul părului. Acești cercei pot fi purtați atât la ținute casual, cât și la ținute elegante. Pentru ținutele casual, puteți opta pentru cei clasici – simpli și subțiri – în timp ce pentru ținutele elegante puteți opta pentru cei încrustați cu pietre prețioase. Dacă aveți părul creț și scurt, până la nivelul bărbiei, o alegere îndrăzneață ar fi cerceii foarte lungi, astfel încât să se zărească după terminarea părului. De regulă, acets tip de cercei se asociază ținutelor mai elegante, aducând un plus de personalitate și îndrăzneală din partea persoanei care îi poartă.

Cerceii pentru un coc lejer

Având în vedere că este vorba despre o tipologie de coafură lejeră, casual, se poate contrabalansa situația cu niște cercei prețioși. Optați pentru cercei care curg, în formă de lcrimă, încrustați cu peitre prețioase, pentru a obține un look dulce, inocent și diafan. Aceștia se vor completa perfect cu părul, care se va afla la înălțime prin intermediul cocului. Avantajul acestei tipologii de cercei este aceea că pot fi integrați în ținutele elegante și conservatoare, dar și în cele de zi cu zi, casual, aspect valabil și în cazul coafurii – chiar dacă este vorba despre un coc lejer, el poate fi stilizat încât să se potrivească și unui eveniment formal.

Cerceii pentru o coadă înaltă

Coada înaltă este coafura perfectă pentru a expune cerceii și a-i face cât mai vizibili. Dacă decideți să vă coafați părul în acest fel, aflați că puteți purta orice fel de cercei vă doriți, deoarece ei vor putea fi observați cu siguranță. Cel mai indicat ar fi ca pentru această ocazie să alegeți niște cercei mari, de tipul statement, deoarece ei pot fi puși în evidență la adevărata lor valoare. În funcție de ținuta pe care o abordați, puteți selecta și tipul de cercei – alegeți o variantă de cercei supradimensionați cu diamante dacă este vorba despre o ținută formală sau o pereche de cercei cu perluțe ce atârnă, dacă este vorba despre o ieșire la film.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*