Coafuri păr mediu

Primăvara este anotimpul iubirii, în care orice femeie își dorește, poate mai mult decât oricând, să fie frumoasă și seducătoare. Poți face senzație cu o tunsoare modernă și o atitudine încrezătoare și senzuală. Iar vedeta anului în materie de hairstyle este tunsoarea medie a părului. Descoperă, așadar, cele mai trendy tunsori și coafuri pentru păr mediu, ca să ai un look de invidiat.

coafuri-par-mediuTunsorile pentru păr mediu fac ravagii în 2017

Luna Mărțișorului a început cu zile însorite, ce te îmbie la plimbări și petreceri. Așadar, e un moment numai bun să arunci o privire în oglindă și să îți iei adio de la vechiul look, ca să eclipsezi când îți faci apariția. Nu e nevoie să faci o schimbare radicală, ci doar să dai o tușă proaspătă și vitalizată aspectului tău.

Anul 2017 păstrează la rang înalt tunsorile și coafurile pentru păr mediu. Așa că te poți inspira din modelele pe care vedetele le-au adoptat deja. Acestea nu sunt fundamental diferite față de cele din anii trecuți, însă vin cu un aer nou și tineresc.

De ce rămân tunsorile pentru păr mediu cele mai populare? Răspunsul e simplu: sunt cel mai ușor de coafat, în primul rând. Apoi, sunt potrivite pentru orice formă a feței. În plus, tunsorile pentru păr mediu sunt și foarte versatile, așa că ne permit să experimentăm o paletă largă de coafuri interesante. Mai mult, sunt șic indiferent de vârsta, personalitatea sau atitudinea femeii.

Să vedem, așadar, care sunt tunsorile și coafurile pentru păr mediu în trend în primăvara aceasta.

Tunsoarea până la umeri în linie dreaptă
Dacă porți tunsoarea bob de ani buni și simți nevoia să mai schimbi tunsoarea, fără să faci o schimbare dramatică, poți opta pentru o tunsoare în linie dreaptă, cu sau fără breton. Acest stil simplu și elegant îți va da un plus de distincție și un aer tineresc. Este și foarte simplu de coafat, așa că nu vei deveni sclava periei și a plăcii de păr. Din două, trei pieptănături, poți arăta ca scoasă din revistă.
Tunsoarea pentru păr mediu în cascadă
Tunsoarea cascadă este ideală pentru femeile care vor să ofere volum și textură părului. În vreme ce bobul și tunsoarea în linie dreaptă sunt mai degrabă potrivite doamnelor și domnișoarelor care au firul de păr de grosime medie, cea în cascadă este perfectă dacă au un fir subțire, iar părul nu stă niciodată așa cum și-ar dori.

Tunsoarea în cascadă este potrivită pentru orice fizionomie, fiindcă lungimea șuvițelor poate fi adaptată formei chipului, astfel încât să îl avantajeze.

Este un model de tunsoare ce va da o notă senzuală, foarte feminină întregii tale ținute. Cu o culoare adecvată, fie un blond roz-auriu, fie un șaten pârguit sau un castaniu închis, poți străluci fără să te străduiești prea mult.
Lobul sofisticat

Lobul este, așa cum probabil știi deja, un bob mai lung. Această tunsoare pentru păr mediu este foarte versatilă și îți oferă un plus de eleganță. Cărarea pe mijloc este alegerea ideală în cazul acestei tunsori. Vei accentua astfel simetria perfecta a chipului și vei scoate în evidență strălucirea și profunzimea privirii.

 

Lobul structurat

Șuvițele inegale, cu vârfuri tăiate drept, aparent neglijent, se mențin în trend și în 2017. Este o tunsoare foarte ușor de purtat pentru că nu necesită prea mult timp pentru coafare. Dacă ai părul ondulat în mod natural, va fi cu atât mai simplu să arăți impecabil cu această tunsoare pentru păr mediu.

Buclele naturale

Dacă ai părul buclat, moda lui 2017 în materie de tunsori pare să fie făcută special pentru tine. Scapi, așadar, de întinsul părului cu placa și ai o ocazie excelentă să pui în valoare structura naturală a părului tău. Lasă-ți buclele să se exprime liber, indiferent că ai părul doar puțin ondulat sau foarte creț. Îl poți purta în șuvițe dezordonate și largi, revărsate cât mai natural până la umeri.

Onduleurile mătăsoase

O variantă a buclelor naturale sunt onduleurile mătăsoase, ca de catifea. Pentru femeile cu un aer inocent, poate fi coafura perfectă pentru păr mediu. Pe lângă faptul că e adaptabilă oricărui tip de păr, este și ușor de realizat. Insistă pe uscare artificială și aranjează onduleurile cu degetele. Vei obține un aspect bogat și strălucitor, chiar princiar al părului.

Tunsori în scări pentru păr mediu

Versatila tunsoare în scări te va ajuta să te faci remarcată, indiferent de stilul vestimentar abordat. Este una dintre cele mai în vogă tunsori asimetrice pentru păr mediu de anul acesta. În plus, e una dintre cele mai simplu de coafat. Părul are un contur bine definit din foarfecă, așa că își va pierde mult mai greu forma. Așadar, te vei bucura de un look proaspăt și cochet pentru o perioadă mai lungă.

Ai de ales între variantele cu lungime până la baza maxilarului sau până la umeri. Atunci când ai poftă să experimentezi, îți poți aranja părul în coafuri cu împletituri pentru păr mediu. Totodată, părul de lungime medie tuns asimetric poate fi prins în diverse modele de coc sau coadă de cal.
Bretonul revine în tendințe

Poți da o notă de personalitate unei tunsori pentru păr mediu cu un breton șic. Anul acesta, se poartă bretonul drept sau filat. Este cool și poate fi abordat și de femeile trecute de prima tinerețe, pentru că le dă un aer ingenuu și școlăresc.

În 2017, tunsorile în linie dreaptă, până la umeri, se poartă adesea cu breton drept, cât mai ordonat. Un astfel de breton nu se potrivește însă oricărei forme a feței. Avantajează în special un chip oval sau prelung.

Dacă și tu ai o astfel de tunsoare, este bine să știi că multe modele au defilat pe podium cu un breton perfect drept. Așadar, renunță la stilul ciufulit și folosește placa pentru a îndrepta bretonul. Poți să îndrepți și restul părului, însă ține cont de faptul că părul perfect întins nu se mai poartă prea mult anul acesta. Așadar, poți opta să lași câteva șuvițe mai rebele, atât timp cât ai bretonul impecabil aranjat.

Tunsori cu care vei arăta mai tânără

Femeia este mereu frumoasă, indiferent de vârstă. Poți arăta tot atât de bine la 20, la 40 și la 60 de ani. Totul este să știi să te pui în valoare și să evidențiezi calitățile specifice fiecărei perioade din viața ta. Indiferent cum te îmbraci și cât de frumoasă ești, nu strică niciodată să alegi o tunsoare care să te întinerească. Iată două dintre tunsorile ce pot șterge și 20 de ani de pe chip.

Tunsoarea în scări pentru păr mediu și scurt. Orice femeie cu un excelent simț al stilului știe să aprecieze frumusețea unei tunsori în scări și, mai ales, efectul ei aproape magic de întinerire. O notă șic a acestui model de tunsoare poate fi dată de bretonul potrivit tipului de față, ce poate masca micile imperfecțiuni de pe frunte, date de vârstă. Vopsirea multicoloră, în degradeuri, va da și ea un ton proaspăt aceste tunsori.

Tunsoarea pixie. Doamnele mature ar putea să ia în considerare acest tip de tunsoare pentru păr scurt. Modelul cu breton asimetric, pieptănat lateral e recomandat pentru a da mai multă prospețime chipului. Acest tip de tunsoare distrage atenția de la micile imperfecțiuni ale vârstei și dau oricărei femei un aer luminos și tineresc. E o tunsoare potrivită atât pentru părul drept, cât și pentru cel ondulat.

Cele mai cool coafuri pentru păr mediu în 2017

Anul 2017 vine, în materie de coafuri, cu trenduri ce accentuează feminitatea și, pe deasupra, sunt și relativ simplu de realizat. Doar cu ondulatorul și placa, poți arăta impecabil fără să petreci prea mult timp în fața oglinzii.

Bobul ondulat
Anii trec, bobul rămâne. Își schimbă însă aspectul în acest an. Bobul lung sau lobul, așa cum am văzut, este acum în trend, în special cel cu onduleuri lejere și suave. Dacă ai părul ondulat în mod natural, nu mai trebuie să îl îndrepți, pentru că aceasta este una dintre cele mai trendy coafuri ale anului 2017.

Bobul lung ondulat arată excelent cu un balayage sau un ombre subtil, poate chiar în culoarea anului 2017, bomba vișinie.

Așadar, poți spune adio părului perfect aranjat, pentru că revin în trend stilurile naturale, care nu doar că te ajută să economisești timp, dar sunt și mult mai comode.

Stilul grunge
De acum încolo, indiferent ce tunsoare ai, poți răsufla ușurată dacă părul tău are un aspect rebel. Te apropii astfel, fără niciun efort, de stilul grunge, care se poartă în 2017. Partea cea mai bună a coafurilor grunge este că nu trebuie să le faci nimic, ci să lași părul să se reverse pur și simplu așa cum vrea el, ciufulit și dezordonat.

Dacă vrei totuși să îți aduci contribuția la această tunsoare, tapează părul și dă-l cu fixativ, ca să rămână rebel. Desigur, o astfel de coafură se va potrivi la o ținută grunge, nicidecum la o ținută office sau festivă.

Împletiturile
Coafurile cu împletituri pentru păr mediu, așa cum am văzut, sunt la mare căutare anul acesta, iar variantele pe care le poți încerca îți dau libertatea de arăta diferit în fiecare zi. Există atât de multe tipuri de împletituri, încât nu ai cum să rămâi în pană de idei. Una dintre cele mai simple coafuri de genul acesta este cea a împletiturii tip coroniță, pe care o poți realiza sub formă de spic sau ca împletitură cascadă, foarte feminină și senzuală.
Cărarea într-o parte
Această coafură pentru păr mediu este gata în doar câteva secunde. Cărarea laterală și părul cu volum natural fac o pereche minunată și nu mai este nevoie de niciun alt artificiu pentru a fi trendy în 2017. Nici nu ai nevoie de spumă sau fixativ. Este de ajuns să te joci cu mâna prin păr și coafura e gata.
În concluzie, tunsorile și coafurile pentru păr mediu din 2017 sunt o binecuvântare pentru femeia activă, care nu are timp prea mult de pierdut în fața oglinzii. Sunt ușor de aranjat și oferă oportunități variate de coafuri pentru ocazii festive.

Indiferent ce tunsoare vei alege pentru primăvara aceasta, nu uita să adopți o atitudine încrezătoare și să afișezi un zâmbet sincer și fermecător. Sunt în tot timpul în trend și te vor ajuta să atragi toate privirile și să faci inimile să bată pentru tine.

Sorry, no posts matched your criteria.